Thursday, December 20, 2012

8 months in silence

Banyak nak cerita tapi tak tau nak start dari mana. Jari pun rasa pelik2 je menaip ni. Last post on May 2012. It's the last month of 2012 already. Terlalu banyak yang terjadi sepanjang 8 bulan ni sampai tak tercerita pasti.

Semua sebab biz..Biz yang telah sangat2 membuahkan hasil. Terlalu busy. Kalau dulu I asyik complain bosan bosan bosan as a housewife tapi sekarang being a (Work at Home Mom)WAHM masa lebih terisi dan seronok.

After that, something I've been waiting for happened. 4 bulan menunggu dan Allah kabulkan doa kami. I got pregnant again. Alhamdulillah. Dulu i plan nak buat entries about my pregnancy mcm blog2 org lain. Tapi entah kenapa rasa tak nak cerita, rasa tak larat, rasa takut, rasa macam2 lagi. So semuanya pendam je lah and share serba sikit di twitter. InsyaAllah ada masa nanti, I will write about benda2 interesting and anything informative about my pregnancy.

I pray hard my baby akan lahir dengan mudah, sihat sempurna fizikal dan mentalnya, cantik rupa parasnya, soleh serta solehah. Another 10 weeks to go kalau ikut EDD. Kalau ikut Abang Eimaan yang lahir at 38 weeks, means another 8 weeks to go. ;)


30 weeks pregnancy

3 comments:

  1. Hi I am your new follower....
    Mommy to be this coming February....
    Tgh cari kawan2 mantan Mommy and Mommy to be....
    Hope we can share our story.....
    Sudi2lah jenguk blog sy juga:
    http://adamsmomdiary.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. ha ni berapa lama lagi nak tunggu untuk u update.. please update ok.. hihi..

    ReplyDelete
  3. mommy bila nak update blog ni :D hehe

    ReplyDelete